Contenti logo

Helaas, strijkatelier Kasterlee is gesloten

Gepubliceerd op 24 maart 2023

con-146.jpg

Helaas sloten we op 24 maart definitief de deuren van ons strijkatelier in Kasterlee. Onze gemotiveerde strijksters blijven aan het werk bij Contenti, maar strijken voortaan bij klanten thuis via onze dienst 'Strijken aan Huis'. Da's natuurlijk helemaal gemakkelijk, want hierdoor kunnen we klanten een totaalservice bieden op het gebied van 'wassen en strijken'. Bovendien doet de strijkster in overleg met klant en coach nog extra taken in het huishouden indien er nog tijd over is.

Een strijkster aan huis of een huishoudhulp?

Een huishoudhulp biedt de klant hulp in het huishouden op quasi alle gebieden maar de nadruk ligt hierbij op poetsen: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen,... Aanvullend kan een huishoudhulp ook strijken, wassen, maaltijden bereiden. 

Een strijkster komt in de eerste plaats de klant helpen met 'de strijk en de was'. Aanvullend kan er geholpen worden met andere taken.

Zowel een huishoudhulp als een strijkster betaal je via het systeem van dienstencheques: 1 dienstencheque per uur, aangevuld met een administratieve bijdrage. Voor beide functies sluiten we een overeenkomst af met de klant: je krijgt dus een vaste huishoudhulp of strijkster op een vast moment.

In de regio rond Kasterlee is de wachtlijst voor huishoudhulpen erg lang. Voor strijksters zijn er nog wel een aantal plaatsen vrij.

con-146.jpg

Strijken aan huis: een totaalservice!

'Strijken aan huis', dat betekent dat een ervaren strijkster bij jou thuis komt strijken. Zij zorgt meteen ook voor alle was: wasmachine opzetten, was ophangen of in de droger steken. Ook was die niet gestreken hoeft te worden, vouwt zij op. Als je het wenst, legt ze zelfs alles keurig in de kast. Blijft er nog een beetje tijd over, dan kan zij in samenspraak met de klant nog andere taken in het huishouden doen.