Contenti logo

Strijkophaaldienst: met je strijk naar je werk

Werk je in een deelnemend bedrijf van onze strijkophaaldienst, dan kan je je strijk gewoon meenemen naar het werk. Jouw werkgever stelt een ruimte ter beschikking en zorgt voor het onderhoud ervan. Contenti haalt de strijk op en levert deze netjes gestreken weer af. Het is snel, eenvoudig én voordelig.

Ben je een nieuwe klant van Contenti?

Lees hier hoe je je kan inschrijven en kan gebruik maken van onze strijkdienst.

Wanneer je inschrijving in orde is, kan je je strijk in het strijklokaal plaatsen. De eerste keer leg je bovenaan in jouw wasmand een briefje met daarop je naam, telefoonnummer en eventueel je klantennummer.

Ben je een medewerker van Janssen Pharmaceutica, dan zet je je strijk in de kluizenwand. Alle nodige informatie vind je hier.

Wat kost de strijkservice in jouw bedrijf?

  • We aanvaarden binnen de strijkophaaldienst uitsluitend elektronische dienstencheques.

Wanneer wordt jouw strijk opgehaald?

We werken niet op feestdagen. In weken met een feestdag passen we onze rondes aan en organiseren we een extra ophaaldag als het mogelijk is.

Je wasgoed discreet bedekken? Gebruik onze wasmandhoezen en kledinghoezen

Met een herbruikbare wasmandhoes kan jij je wasmand discreet bedekken en is je textiel ook afgeschermd van stof, zon en regen. De wasmandhoes kost 7 euro. De hoes past op de meeste wasmanden.

Je kan er ook voor kiezen een herbruikbare kledinghoes aan te schaffen. Met 1 hoes kunnen 6 kapstokken met textiel netjes worden afgeschermd. Een kledinghoes kost 8,5 euro.

Bestellen kan via info@contenti.be of 014 28 57 57.
Wij bezorgen je via e-mail de betaalgegevens. De hoes of hoezen leveren wij vervolgens op jouw werk nadat we de betaling ontvangen hebben.

Contenti is verspreid over verschillende regio’s in de Kempen.

Ons hoofdkantoor ligt in Herentals. Onze bijkantoren vind je in Oud-Turnhout, Geel en Meerhout.

Onze huishoudhulpen werken in Meerhout, Laakdal, Westerlo, Olen, Geel, Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar, Lille, Kasterlee, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Oud-Turnhout, Turnhout, Vosselaar en Ravels.

Onze strijkateliers vind je in Herentals, Kasterlee, Lille, O.L.V.-Olen, Oud-Turnhout, Retie, Vorselaar en Vosselaar.

Voor een strijkpunt kun je terecht in Geel, Laakdal, Olen-Centrum en Westerlo.

contenti-dienstenchequeskempen.png

Meer weten over onze strijkdienst?