Contenti logo

Extra premie als je vertelt over Contenti!

Gepubliceerd op 11 april 2023

con-189.jpg

Contenti is stevig op zoek naar extra huishoudhulpen in de gehele regio. Wij schenken graag een extra premie van 100 euro aan medewerkers die ervoor kunnen zorgen dat hun familie of kennissen solliciteren voor de functie 'huishoudhulp' én vervolgens drie maanden in dienst blijven.

Hoe werkt dat precies?

  • Vertel over Contenti en werken als huishoudhulp tegen jouw vrienden en familie die zoeken naar een job. Motiveer hen om met ons kennis te maken! Praat over de goeie sfeer, maar zéker ook over de gunstige arbeidsvoorwaarden, die kan je hier lezen.
  • Wil jouw kennis bij ons solliciteren als huishoudhulp? Geef de naam (of namen) door aan jouw jobcoach of aan het onthaal. Doe dit VOOR het sollicitatiegesprek.
  • Komt deze persoon in dienst als huishoudhulp? En blijft deze vervolgens 3 maanden? Dan krijg je een bruto premie bij jouw loon van 100 euro. Daarnaast voegen wij 50 euro extra toe aan het feestbudget van jouw werkgroep.
  • Je mag een onbeperkt aantal personen doorgeven. Hoe meer, hoe liever!
  • Deze actie duurt tot 30 juni. 
con-112.jpg

Wil jij ook werken bij een bedrijf dat goed voor jou wil zorgen?

Werken bij Contenti, da's werken bij een werkgever die goed voor haar huishoudhulpen wil zorgen. Van bij de kennismaking tot bij de start zorgen wij voor een warm onthaal en ook daarna kan je steeds bij een vaste coach terecht. Wees welkom!