Contenti logo

We onderscheiden ons door ons waarderend beleid.


man-and-woman-holding-laundry-basket.png

"We geloven dat we door waardevolle jobs te creëren klanten beter kunnen ontzorgen in hun huishouden. Zo maken wij onze medewerkers en klanten gelukkig"

hans-bouwen-0.jpeg

Hans Bouwen

/

Directeur

We werken vanuit 4 kernwaarden.

We willen graag en goed voor onze medewerkers zorgen. Want we zijn ervan
overtuigd dat we pas een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen bieden
als onze medewerkers gelukkig en sterk zijn.

Ze zijn het fundament van ons bedrijf en bepalen de identiteit en de cultuur van onze organisatie. Maar ze tonen ook waar we voor staan en hoe we handelen. Elke dag opnieuw.

Vertrouwen

Vertrouwen vormt de basis van onze werking als organisatie. We vertrouwen onze medewerkers zoals ook zij in ons vertrouwen. Zo slagen we er samen in om onze klanten een betrouwbare dienstverlening aan te bieden.

Ontwikkeling

We willen groeien en impact hebben op de mensen rondom ons. Daarom geven we opleiding, ondersteuning en begeleiding. Zo kunnen we onze klanten huishoudelijke hulp ‘op maat’ aanbieden.

Verbinding

We zorgen dat elke medewerker deel uitmaakt van een team. We investeren in goede banden tussen medewerkers, klanten en het kantoor én communiceren steeds open en eerlijk.

Duurzaamheid

We zetten in op langdurige, vertrouwensvolle relaties met medewerkers en klanten. Samen dragen we zorg voor onze omgeving.
We bieden onze klanten een betaalbare en kwaliteitsvolle dienstverlening aan.

Contenti is verspreid over verschillende regio’s in de Kempen.

Ons hoofdkantoor ligt in Herentals. Onze bijkantoren vind je in Oud-Turnhout, Geel en Meerhout. We organiseren wekelijks een zitdag in Laakdal.

Onze huishoudhulpen werken in Meerhout, Laakdal, Westerlo, Olen, Geel, Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar, Lille, Kasterlee, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Oud-Turnhout, Turnhout, Vosselaar en Ravels.

kaartje-contenti-kantoren.jpeg

Ontdek ons team

Het kantoorteam bestaat uit administratief deskundigen, jobcoaches, stafmedewerker, verantwoordelijken dienst huishoudhulp en de algemene directeur.