Contenti logo

Wat kost een huishoudhulp bij jouw thuis?

Je betaalt de huishoudhulp via het voordelige systeem van dienstencheques. We vragen daarnaast een bijdrage die je betaalt per prestatie. Met deze inkomsten, staan wij in voor de huishoudhulp in huis, verzekering, begeleiding, planning, opleiding, communicatie en administratie.

con-145.jpg

Betaling met dienstencheques

Hulp in het huishouden kost 1 dienstencheque per werkuur. Je betaalt met papieren of elektronische dienstencheques. Wij raden aan om elektronische cheques te gebruiken, dat is het meest eenvoudig in gebruik.

Hier lees je meer informatie over de verschillen tussen papieren en elektronische dienstencheques.

Klantenbijdrage huishoudhulp

Per gepresteerd werkuur betaal je € 0,80 bijkomende kosten.

  • De klantenbijdrage wordt per kwartaal afgerekend.
  • Je ontvangt een factuur in de loop van april (periode januari-maart), juli (periode april-juni), oktober (periode juli-september) en januari (periode oktober-december).
  • De maximumfactuur per kwartaal bedraagt € 52. Heb je minimum 6 uur hulp per week, dan bedraagt je factuur maximum € 52.
  • De betaling gebeurt met een overschrijving, bij voorkeur via domiciliëring. De betalingsmodaliteiten van Contenti vind je terug op de factuur.
  • Kies je voor elektronische dienstencheques, communicatie via e-mail én betaling via domiciliëring, dan krijg je een korting van 10 %. Je betaalt dan 72 cent per gepresteerde uur.

Via deze klantenbijdrage bekostigen we onze administratie (zoals verwerking van cheques, planning en communicatie). Daarnaast maken we dagelijks werk van begeleiding, ondersteuning en opleiding van onze medewerkers en zorgen we voor een persoonlijk contact met onze klanten.

Inclusief verzekering

Contenti is verzekerd. Als er schade is tijdens het werk van onze huishoudhulp, dan doen we een aangifte bij onze verzekering. Als klant betaal je een franchise van € 125.

Je hoeft geen aparte verzekering af te sluiten. Contenti heeft ook een arbeidsongevallenverzekering voor haar medewerkers.

con-102.jpg

Nood aan hulp in huis?

Ben jij op zoek naar een huishoudhulp die jou helpt? En naar een bedrijf dat instaat voor een betrokken én professionele begeleiding, communicatie en opvolging? Contenti helpt je hier graag bij. Meld je vrijblijvend aan via ons formulier, dan gaat onze jobcoach op zoek naar een geschikte hulp.