Contenti logo

Waarvoor kan je bij Contenti terecht?

con-112.jpg

Waardevolle jobs

Contenti is in de eerste plaats een warme en betrokken werkgever die waardevolle jobs creëert in de sociale economie.

Ons bedrijf is gegroeid vanuit lokale besturen en zij hebben impact op de besluitvorming. De gemeentes zijn de eigenaars en strategische partners om de sociale tewerkstelling en dienstverlening voor kwetsbare groepen te realiseren.

We keren geen winsten uit aan aandeelhouders. Al onze opbrengsten worden besteed aan het verbeteren van onze werking. Hierdoor kunnen we blijven investeren in tewerkstelling, begeleiding en opleiding. Zo kunnen we onze medewerkers ook een van de beste loonpakketten in de streek aanbieden.

We bieden verschillende soorten werk aan zoals jobs als huishoudhulp, jobcoach of administratief medewerker.

Onze medewerkers hebben de mogelijkheid om intern door te groeien naar een andere job.
We moedigen ze aan om opleidingen te volgen om zo de job te vinden die het best bij hen past. Dat kan ook een functie buiten ons bedrijf zijn.

Elke medewerker heeft een jobcoach die hem of haar individueel begeleidt.

Contenti is ook een talentvolle partner binnen Groep Talent.

Huishoudhulp bij klanten thuis

We bieden huishoudelijke diensten aan die erkend zijn in het systeem van dienstencheques.

De jobcoach zoekt naar een goede match tussen klant en huishoudhulp. De coach houdt hierbij rekening met de behoeften van de klant en de mogelijkheden en interesses van de huishoudhulp. Voor de start gaat de jobcoach, samen met de huishoudhulp langs bij de klant. Dit huisbezoek is erg waardevol, want het zorgt voor:

  • een fijne kennismaking met alle partijen
  • goede werkafspraken en realistische verwachtingen
  • veilige, gezonde, ergonomische en aangename werkomgeving want we maken afspraken over materiaal, producten en bepaalde taken (vb. hoogte)

Hiermee zetten we maximaal in op een duurzame samenwerking!

Welke taken doen onze huishoudhulpen voor klanten?

  • Poetsen en ramen lappen
  • Wassen en strijken
  • Klein verstelwerk
  • Boodschappen doen en eten klaarmaken.

Wij zijn actief in en rond Geel (Meerhout, Laakdal, Mol, Dessel, Westerlo), Herentals (Olen, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar, Lille, Kasterlee) en Turnhout (Arendonk, Oud-Turnhout, Vosselaar, Ravels).

Vraag hier huishoudhulp aan

Groep Talent

Groep Talent bundelt 4 bedrijven uit de sociale economie in de Kempen: groenbedrijf Boskat, De Kringwinkel Zuiderkempen, dienstenchequebedrijf Contenti en chocolade-atelier TWERK.

Samen willen we sterker staan voor de toekomst. Als bedrijven blijven we bestaan met onze aparte activiteiten, maar we bundelen op termijn onze overhead en hun algemene leiding. Op die manier willen we meer en betere jobs creëren en werken we vol goesting samen aan een waardevolle toekomst.

Samen creëren we tewerkstelling voor meer dan 900 mensen. Groep Talent wil een waarderend bedrijf zijn voor haar medewerkers, een gewaardeerde partner voor haar klanten en collega's en een waarden-creërend bedrijf voor de samenleving.

contenti-groeptalent.png