Contenti logo

Nieuwe taakverdeling, dezelfde service

Sinds 1 mei zijn 't Gerief en 't Plankske één geworden en gaan we samen verder als één bedrijf. We werkten hard om de samenvoeging zo soepel mogelijk te laten verlopen voor klanten en medewerkers. Hopelijk hebben jullie hier weinig hinder van ondervonden. We willen namelijk dat iedereen zich thuis blijft voelen bij 't Gerief. Heb je vragen of bedenkingen over onze dienstverlening, laat het ons zéker weten.

Gepubliceerd op 27 mei 2019

2019-05-welkom-nieuwe-collegas.jpeg

Amai, 't zijn straffe tijden bij 't Gerief.

Meer dan 200 huishoudhulpen extra én 4 bijkomende strijkateliers, daarvoor hadden we extra hulp nodig. Daarom, welkom aan:

  • Nadine Robben: stafmedewerker en verantwoordelijke van de Strijkdienst
  • Tinne Wynants: jobcoach van de regio Noorderkempen, Turnhout, Dessel en Retie
  • Katrien Schraepen: jobcoach van de regio Noorderkempen, Turnhout, Oud-Turnhout en Arendonk
  • Brenda Greif start dit najaar, zij is nu met zwangerschapsrust.

Zij maakten alle vier deel uit van het team van 't Plankske. Ze zijn super gemotiveerd om samen met ons werk te maken van waarderende tewerkstelling en een excellente dienstverlening. Ze horen er al he-le-maal bij!

En alsof dit nog niet genoeg was, werd onze Hans Bouwen aangesteld als directeur bij Boskat en De Kringwinkel Zuiderkempen. Hij is dus voortaan algemeen directeur van 3 bedrijven. Voor Groep Talent was dit een zeer bijzondere stap.

Daarom maakten we een herverdeling van de taken:

  • Jasper Somers is voortaan verantwoordelijke van de Dienst Huishoudhulp, hij blijft de regio Herentals en Herenthout verder opvolgen samen met zijn collega Patrick.
  • Leen Van Ginneken is stafmedewerker personeelsbeleid, zij blijft de regio Kasterlee opvolgen samen met haar collega Lore.
  • Nadine Robben is verantwoordelijke voor de administratie.

Een totaaloverzicht van alle teamleden van 't Gerief en hun taken / regio's, vind je hier.

Heb je hierover vragen? Geef ons een seintje!