Contenti logo

Een betrokken jobcoach, voor elke regio

Gepubliceerd op 3 juli 2023

petra-samen-sterk-werk.jpg

Mogen wij jou voorstellen: ons Petra! Zij maakt sinds kort deel uit van het team jobcoaches in de Dienst Huishoudhulp. Petra startte bij Contenti als huishoudhulp, werd daarna coach binnen de strijkdienst, maar zal dus voortaan instaan voor de selectie en begeleiding van huishoudhulpen in haar regio:

  • Vorselaar (in samenwerking met coach Dominique)
  • Grobbendonk - Bouwel
  • Herentals (in samenwerking met coach Evelien)

Klanten en huishoudhulpen van deze regio kunnen voortaan terecht bij Petra Lievens. Hier kan je alvast een beetje kennismaken met haar.

We namen afscheid van jobcoach Lotte. Behalve bovenstaande wijzigingen, zal jobcoach Greet voortaan opnieuw warme ondersteuning bieden aan de huishoudhulpen en klanten van regio Eindhout/Tessenderlo. 

De coaches verwittigden alle huishoudhulpen en klanten. Heb je vragen of opmerkingen, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met de coach van jouw regio.

Onze jobcoaches: zoveel meer dan planners

Wij zijn ervan overtuigd dat als wij goed voor onze huishoudhulpen zorgen, zij ook goed voor onze klanten kunnen zorgen. Daarom kiezen we voor een vaste jobcoach in elke regio.

Onze jobcoaches doen zoveel meer dan een goede planning maken voor huishoudhulpen en klanten. Wij kiezen voor coaches met een warm en sociaal hart, die tijd maken om hun huishoudhulpen te leren kennen en hen ondersteuning bieden waar nodig. Onze coaches zijn een echte vertrouwenspersoon en met hen in gesprek gaan voelt vooral een beetje als thuis komen. De coaches organiseren ook 4 keer per jaar werkoverleg en komen dan samen met hun huishoudhulpen zodat zij elkaar leren kennen en ook bij elkaar terecht kunnen met vragen over de job. 

Niet alleen huishoudhulpen kunnen bij de coach terecht, de jobcoach is de vaste contactpersoon voor de klant. Bij de start organiseert de jobcoach een huisbezoek en zorgt hiermee voor een goede kennismaking en een stevige basis voor de nieuwe samenwerking. Ook na de start kunnen klanten steeds bij de coach terecht. Heb je vragen over de planning of wil je iets bespreken, spreek de coach er zeker over aan. 


con-145.jpg

Wil jij ook werken bij een bedrijf dat goed voor jou wil zorgen?

Een vaste jobcoach die écht met jou begaan is, da's nog maar het begin. Bij Contenti kunnen huishoudhulpen rekenen op een goed loonpakket met o.a. maaltijdcheques tot 7 euro.