Contenti logo

Waarom we bij Contenti houden van feesten...

Feesten verbindt. Feesten waardeert. Feesten ontspant. Redenen genoeg dus, om regelmatig een feestje te vieren!

Gepubliceerd op 25 november 2023

jubilarissen-van-contenti-najaar-2023.jpg

Regelmatig bouwen we bij Contenti een feestje. Waarom? Behalve dat het gewoon kei leuk is, zorgen onze feestjes voor verbinding, waardering én ontspanning. Af en toe een feestmoment organiseren, vinden wij als werkgever daarom ook super belangrijk. Feesten, dat zit in het Contenti-DNA, zeg maar. Want, samen feesten, dat zorgt voor meer (werk)geluk.

Jaarlijks personeelsfeest

Einde juni is het traditioneel ons personeelsfeest. De ene keer een groots avondfeest, de andere keer pure verwennerij met een uitgebreide brunch waarop we al onze huishoudhulpen uitnodigen. We kijken er telkens heel erg naar uit, want het is een moment waarop we met z'n allen kunnen samenkomen. En zo samen aan tafel, dat zorgt voor verbinding en gezelligheid.

Hoera voor de jubilarissen

Is een huishoudhulp 5, 10 of 15 jaar in dienst? Ook dat is weer een reden om te feesten. Onze jobcoaches organiseren een gezellig etentje waarop de jubilarissen van dezelfde regio samenkomen. Het is een écht verwenmomentje voor onze huishoudhulpen en dat verdienen ze!

Nieuwjaarsfeestjes

In elke gemeente of stad waar we actief zijn, hebben we 1 of meerdere werkgroepen. Een groep van huishoudhulpen die een 5-tal keer per jaar samenkomen voor werkoverleg en opleiding. Elke groep krijgt een budget om in de eindejaars- en nieuwjaarsperiode een leuk feestje te organiseren, samen met de jobcoach. Tijdens het feestje, krijgen onze huishoudhulpen ook hun extra eindejaarscadeau (een cadeaubon van Eden Red van 35 euro!). Ruwweg geteld, gaan er dan maar liefst - hou je vast - 35! feestjes door. Ja, dat vraagt veel organisatiewerk. Maar we zien onze huishoudhulpen hier elk jaar énorm van genieten. En onze jobcoaches trouwens ook, verbinding ten top!

Uitzwaaien in stijl - Op pensioen

Gaat een huishoudhulp op pensioen? Dan vieren we dat met de werkgroep tijdens het laatste werkoverleg. We zorgen voor taart of bloemen, voor een geschenk vol herinneringen. Het wordt dus een zeer feestelijk werkoverleg waarin de laatste herinneringen met de collega-huishoudhulpen samen nog worden gemaakt. 

Ook voor de bedienden natuurlijk!

Uiteraard mogen onze onthaalmedewerkers, jobcoaches en stafleden ook af en toe de boog wat laten ontspannen. Tijdens een nieuwjaarsetentje en teamdagen in het najaar, zetten we actief in op verbinding en samenzijn. Het is door de vele voordelen van verbinding zélf te voelen, dat je weer extra gemotiveerd bent om het beste van jezelf te geven voor Contenti en haar medewerkers.

jubilarissen-van-contenti-najaar-2023.jpg

Je ziet het. We laten weinig kansen liggen om een leuk feestje te bouwen! Wil jij ook werken bij een werkgever die jou waardeert en voortdurend inzet op verbinding? We zijn nog volop op zoek naar extra huishoudhulpen.