Contenti logo

We zwaaien jobcoach Dominique tijdelijk uit!

Gepubliceerd op 29 maart 2023

dominique-wees-welkom-klaar.jpg

Jobcoach Dominique Gommé ondersteunt de huishoudhulpen en klanten van regio Lille en Vorselaar. Zij gaat maandag 3 april op zwangerschapsrust. 

Uiteraard staan huishoudhulpen en klanten er in deze periode niet alleen voor! Dominique wordt tijdens haar afwezigheid vervangen door haar collega-jobcoaches:

Heb je vragen over de planning of over de samenwerking met jouw huishoudhulp, neem zeker contact op met één van de jobcoaches, zij helpen je graag verder. Voor vragen omtrent dienstencheques kan je steeds terecht bij onze onthaalmedewerkers.

Ook in de afwezigheid van Dominique ben je heel erg welkom om te komen solliciteren als huishoudhulp! Wees welkom!

Uiteraard wensen we ons Dominique een voorspoedige bevalling, een wolk van een baby en een fijne kraamperiode toe! Tot over een paar maanden Dominique, we gaan je missen!

dominique-wees-welkom-klaar.jpg

Solliciteren als huishoudhulp? Natuurlijk!

Ook in de afwezigheid van Dominique kan je solliciteren als huishoudhulp voor de regio Lille, Vorselaar of in één van onze andere regio's in en rond Herentals, Turnhout en Geel. Alle voorwaarden vind je op onze website. Spring gerust binnen of bel ons op als je vragen hebt of als je wilt solliciteren. Wees welkom!