Contenti logo

Wij zijn open tijdens de kerstvakantie!

Opdat onze medewerkers tijdens de feestdagen van hun gezin kunnen genieten, zijn wij gesloten op maandagen 26 december en 2 januari. Onze strijkateliers hebben aangepaste openingstijden.

Gepubliceerd op 21 december 2022

Heb jij ons in de kerstvakantie nodig? Geen enkel probleem, onze medewerkers staan voor jou klaar. Hou echter wel rekening met enkele aanpassingen:

  • Alle kantoren en strijkateliers zijn gesloten op maandag 26 december en maandag 2 januari. Ook onze huishoudhulpen poetsen deze dagen niet bij hun klanten. Een overzicht van alle feestdagen in 2023 vind je hier
  • De bijkantoren te Geel en Meerhout zijn gesloten tussen Kerst en Nieuw. We helpen je graag verder in het kantoor te Herentals of neem contact met ons op tijdens de openingsuren.
  • De strijkateliers zijn tussen Kerst en Nieuw geopend van 7 tot 13 uur. Heb je je strijk graag snel terug, breng deze dan best tijdig binnen, want ook onze strijkhulpen genieten van wat extra vakantie deze week.
  • Er is geen strijkophaaldienst tussen Kerst en Nieuw, dit betekent dat we niet langskomen bij onze strijkpunten te Komie Geire Olen, Ter Harte Westerlo en in de Kringwinkels van Geel en Laakdal en in de deelnemende bedrijven.

Vanaf 3 januari gelden onze gekende openingstijden.

We wensen jou en iedereen die je graag hebt, een zeer fijn nieuw jaar, met een grote glimlach!