Contenti logo

Zoals elke professional heeft ook jouw huishoudhulp degelijk materiaal nodig...

We weten het wel, ook jij hebt vast het allerbeste voor met jouw huishoudhulp. We willen met onze tips rond goed materiaal en gezonde producten geen kritiek geven. We willen klanten correct informeren. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jouw huishoudhulp in de beste omstandigheden goed werk kan verrichten.

Gepubliceerd op 27 mei 2019

werkbaarheidsfonds-geschikt-materiaal-nodig.jpeg

Niet te vergelijken met 'sporadisch poetsen thuis'

We merken vaak dat klanten er niet bij stilstaan dat het werk van een huishoudhulp niet te vergelijken is met 'zelf je eigen huis poetsen'. Huishoudhulpen werken elke dag bij een ander gezin, vaak zelfs bij twee gezinnen. Ze poetsen 3 tot 8 uur per dag. Als dit structureel met niet-ergonomisch, ongezond of zelfs gevaarlijk materiaal gebeurt, dan is dat niet alleen demotiverend, het is ook slecht voor hun welzijn op korte en/of lange termijn.

Daarom, dank je wel...

... om onze tips in ons communicatieboekje*, onze nieuwsbrieven, op onze website en Facebook ter harte te nemen. En vooral: om er met jouw huishoudhulp over te praten. Huishoudhulpen zijn schaars (ondanks onze inspanningen groeit onze wachtlijst en kunnen we niet in alle regio's vervangingen garanderen) en verrichten prachtig werk. Het is dus in ons aller belang dat we ze goed soigneren.

*Is jouw boekje vol of heb je er nog geen? Geef even een seintje en we bezorgen jou een nieuw exemplaar!

Op https://www.iktoonrespect.be/ vind je meer informatie over werkbaar werk in de dienstenchequesector.