Contenti logo

Hoe werkt onze dienst huishoudhulp?

Na de aanvraag, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte hulp. Van zodra we die vinden, bellen we je op en komen we langs. Na de start volgt de jobcoach de samenwerking op en kan je haar of hem bellen bij vragen.

con-164.jpg

1. Vraag je huishoudhulp aan.

Ben je op zoek naar huishoudhulp, dan meld je je eerst vrijblijvend aan. Daarna sturen we jou via e-mail een formulier om in te vullen. Op basis van jouw ingevulde gegevens zoeken we geschikte hulp voor jou.

2. We contacteren jou zodra we een goede match vinden.

Contenti zoekt naar 'de juiste klik', zodat jij en je huishoudhulp zich goed voelen bij elkaar. De jobcoach van jouw regio maakt daarom werk van een grondige selectie via een uitgebreid selectiegesprek én een praktische proef.
Zodra we gepaste hulp gevonden hebben, bellen we jou op.

3. We starten met een huisbezoek.

Vooraleer we écht van start gaan, komen de jobcoach en de huishoudhulp langs om kennis te maken. Samen maken jullie afspraken over de huishoudelijke taken en over het poetsmateriaal en de schoonmaakproducten. Ook de 'gebruikersovereenkomst' wordt dan besproken. In het 'communicatieboekje' overlopen jullie alle belangrijke zaken. Via dit boekje kan je later ook communiceren met je poetshulp als je niet thuis bent.

4. Jouw huishoudhulp start bij je thuis

Jouw huishoudhulp werkt volgens de afspraken die jullie samen maakten.

De huishoudhulpen van Contenti geven je graag handige tips. Zo komen we tot een nog beter resultaat én werken we samen aan een aangename werkplek.

5. Begeleiding en opvolging door jouw jobcoach.

Jouw jobcoach blijft jouw vaste contactpersoon. Heb je vragen of zijn er problemen, dan kan je altijd bij hem of haar terecht.

Na een half jaar organiseert jouw jobcoach een functioneringsgesprek met jouw huishoudhulp. Op dat moment vragen we jou om een vragenlijst in te vullen die peilt naar de samenwerking tussen jou en jouw hulp. Dit is een gelegenheid om aan te geven wat je waardeert aan je poetshulp en wat er in de toekomst nog bijgestuurd kan worden. Het functioneringsgesprek gebeurt om de twee jaar. Uiteraard kan je ook op elk ander moment met jouw hulp praten en/of met jouw jobcoach.

Jouw huishoudhulp neemt regelmatig deel aan werkoverleg en blijft bijleren via opleidingen. Hiermee sensibiliseren we onze medewerkers om op een veilige, gezonde en hygiënische manier te werken. Zo houden ze de job langer vol en worden ze minder vaak ziek.

con-102.jpg

Nood aan hulp in huis?

Ben jij op zoek naar een huishoudhulp die jou helpt? En naar een bedrijf dat instaat voor een betrokken én professionele begeleiding, communicatie en opvolging? Contenti helpt je hier graag bij. Meld je vrijblijvend aan via ons formulier, dan gaat onze jobcoach op zoek naar een geschikte hulp.