Contenti logo

Ontwikkeling - één van onze kernwaarden

Gepubliceerd op 1 juni 2023

inspirerend-coachen-website.jpeg

Ontwikkeling is één van onze 4 kernwaarden. Wij zijn overtuigd dat mensen willen groeien en willen impact hebben in hun leven, op het werk, thuis of elders in de maatschappij. 

Daarom investeren wij in opleiding, vorming en overleg. Voor huishoudhulpen organiseren we werkoverleg en opleiding, daarover schreven we eerder al in dit blog.

 Leen Van Ginneken is jobcoach huishoudhulp en verantwoordelijke personeelsbeleid. Vorming organiseren én geven, dat is helemaal haar 'dada'. Geïnspireerd en ondersteund door haar collega's, stelt ze elk jaar een volledig opleidingsprogramma op en doet ze de nodige subsidieaanvragen bij onder andere het vormingsfonds voor dienstencheques. Ze houdt hierbij rekening met de noden van het bedrijf én met de behoeften en interesses van de medewerkers. 

Vandaag gaf ze weer vol overtuiging de interne vorming 'inspirerend coachen', (gebaseerd op het boek van Jef Clement) aan onze jobcoaches. Want niet alleen onze huishoudhulpen nemen deel aan vorming, ook de omkadering wordt gestimuleerd om regelmatig opleiding te volgen. Leen geeft tijdens haar bijeenkomst theoretische kaders, maar vooral veel gelegenheid tot oefenen. Daarnaast kan er ook extern opleiding gevolgd worden, afhankelijk van de ontwikkelbehoeftes. Ten slotte staat maandagnamiddag wekelijks geblokkeerd voor overleg en intervisie. 

Door te blijven investeren in ontwikkeling, staat ons Contenti-team in voor een professionele ondersteuning en begeleiding van huishoudhulpen waar het nodig is. Zo creëren we kansen, zo maken we ook mee het verschil voor onze klanten. Zo maken we samen impact.

con-112.jpg

Wil jij ook werken bij een bedrijf dat goed voor jou wil zorgen?

Werken bij Contenti, da's werken bij een werkgever die goed voor haar huishoudhulpen wil zorgen. Van bij de kennismaking tot bij de start zorgen wij voor een warm onthaal en ook daarna kan je steeds bij een vaste coach terecht. Wees welkom!