Contenti logo

Word jij onze nieuwe jobcoach / regioverantwoordelijke / consulent(e)?

Hou jij van planningen maken en bijsturen? Je wordt blij van vele (telefonische) contacten? Mensen helpen maakt je gelukkig? En sociale wetgeving schrikt jou niet af? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste jobcoach die wij zoeken voor onze huishoudhulpen in en rond Turnhout. Wij bieden een vaste job, voltijds (of 80%), een hele fijne omgeving met collega's die jou meteen thuis laten voelen.

Gepubliceerd op 8 maart 2024

2023-we-zetten-de-zomer-in.jpg

Recent kwam er een plaatsje vrij in ons fijne jobcoach-team. Ben jij de sociale coach en leidinggevende die onze huishoudhulpen graag zou willen ondersteunen? Een warme contactpersoon voor onze klanten?  En bovendien een teamspeler die ons sociaal bedrijf mee wil laten groeien en bloeien?

Goesting gekregen? Dan ben jij misschien wel onze toekomstige collega! 

Wij bieden je een voltijdse job (of 80%), een vast contract en je kan onmiddellijk beginnen.  Je werkt in een waarderende omgeving met collega's die je graag thuis laten voelen. Je krijgt volop kansen om je talenten verder te ontwikkelen. Jouw vaste werkplek is ons kantoor in Herentals, maar je werkt af en toe ook in Oud-Turnhout of je doet huisbezoeken in en rond Turnhout (regio Noorderkempen). Het is dus een erg dynamische en veelzijdige job!

con-198.jpg

Zeg eens, wil je meer weten?

Klinkt dat allemaal interessant? Tof! Lees meer over de vacature en hoe je kan solliciteren. Snel zijn is de boodschap: je kan solliciteren tot en met 14 april!

cathy-motivatie.jpg

Als dat het geweldig is bij ons! Maar je moet ons niet zomaar geloven...

Kom eens langs, spring eens binnen. Of bel met ons Leen, zij legt je alles 'met hand en tand' uit. Of lees op 't gemakske de verhalen van onze collega's op de website van Groep Talent.