Contenti logo

Af en toe eens tijd maken voor een gesprek met jouw huishoudhulp

Het zou mooi zijn als je één keer per jaar even tijd kan maken voor een gesprek met je huishoudhulp.
Volgende thema's kunnen aan bod komen tijdens dat gesprek:

  • Het materiaal en de poetsproducten: is alles nog in een goede staat en voldoende in voorraad? Moet er iets vervangen worden? Heeft de huishoudhulp hier bepaalde suggesties in?
  • De taken: lukt alles nog binnen de tijd? Moet er worden bijgestuurd?
  • Wat waardeer jij aan het werk van jouw huishoudhulp? Wat vind je dat er beter of anders kan? Je zal merken dat als je zegt wat er goed gaat, er ook ruimte is om te vertellen wat je minder goed vindt.
  • Wat kan je als klant doen opdat het werk voor jouw huishoudhulp sneller, beter en / of leuker kan gebeuren?

Zie je elkaar niet of is het lastig om een moment te vinden? Dan is het de moeite om telefonisch kort te sluiten met jouw hulp. Regelmatig een kort kattebelletje of een notitie in het communicatieschriftje is zeer waardevol in jullie samenwerking, echter een gesprek geeft meer diepgang, motivatie én waardering.

Heb je hier vragen over? Contacteer dan gerust de jobcoach van jouw regio, hij of zij helpt je hier graag mee verder!

Recente nieuwsberichten


Gepubliceerd op 8 maart 2024

Word jij onze nieuwe jobcoach / regioverantwoordelijke / consulent(e)?

Hou jij van planningen maken en bijsturen? Je wordt blij van vele (telefonische) contacten? Mensen helpen maakt je gelukkig? En sociale wetgeving schrikt jou niet af? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste jobcoach die wij zoeken voor onze huishoudhulpen in en rond Turnhout. Wij bieden een vaste job, voltijds (of 80%), een hele fijne omgeving met collega's die jou meteen thuis laten voelen.

Gepubliceerd op 19 januari 2024

Sodexo werd Pluxee

Sodexo, de organisatie waar je dienstencheques kan bestellen, veranderde van naam en heet voortaan 'Pluxee'

Gepubliceerd op 20 december 2023

Veilig poetsen, ook als de klant ziek is

Tijdens de moeilijkste tijden van Corona waren we zéér voorzichtig en duidelijk: in de meeste gevallen kon de huishoudhulp niet gaan werken. Ondertussen leerden we, hoe de huishoudhulp toch veilig kan gaan poetsen wanneer de klant ziek is. Hierdoor is het last-minute annuleren van de hulp niet nodig. Zo kan jij toch genieten van een proper gepoetst huis en kan jouw huishoudhulp gewoon aan het werk blijven. Lees onze tips!