Contenti logo

Schoonmaken hoeft niet duur te zijn!

Als we huishoudhulpen vragen wat zij noodzakelijk vinden om goed te kunnen poetsen is het meest voorkomende antwoord: propere doeken. Zij werken het liefst met microvezeldoeken (zowel de kleine om af te stoffen als de grote om te dweilen). Deze doeken zijn goedkoop in aanschaf en gemakkelijk te onderhouden: was ze na elke poetsbeurt even mee zonder wasverzachter. Ook bamboedoeken zijn een grote favoriet bij onze huishoudhulpen voor het poetsen van ramen, spiegels of andere glazen oppervlakten.

Je kan alle poetsdoeken best na elke poetsbeurt uitwassen, dat is zoveel hygiënischer en frisser voor jouw huishoudhulp.

Extra tip: leg een oude handdoek klaar voor je huishoudhulp om onder de emmer te leggen. Jouw huishoudhulp kan de emmer dan op een stoel of op de tafel zetten. Dat werkt proper, is beter voor de rug én kost niets.

Zoek je werk als huishoudhulp? En wil jij werken bij een werkgever die investeert in jouw welzijn?

Contenti vindt het belangrijk dat huishoudhulpen zich gewaardeerd en ondersteund voelen. We investeren in het welzijn van onze medewerkers en werken elke dag hard aan werkgeluk. Want enkel maar door goed te zorgen voor onze medewerkers, kunnen zij ook goed voor anderen zorgen. 

Wil jij solliciteren bij een werkgever die goed voor je zal zorgen?

Lees hier meer over de job 'huishoudhulp' én over onze goeie arbeidsvoorwaarden.

Recente nieuwsberichten


Gepubliceerd op 1 juni 2023

Ontwikkeling - één van onze kernwaarden

Gepubliceerd op 13 mei 2023

Waarom lachen goed voor je is :-)

Gepubliceerd op 12 mei 2023

Lachen? Zo doe je dat!